top of page


Pilots en communities

Padmakers logo_rood.png

Padmakers zijn pionierende social designers die zich verbinden aan een autonoom, vrij idee om meer tijdloos geluk de wereld in te delen. 

 

De Padmakers community buigt zich samen met de doelgroepen over complexe problemen binnen het onderwijs, (media-)opvoeding en mentale gezondheid onder kinderen, jongeren en ouders.

 

Dit doen we door het centraal zetten van een visionair idee. Om dit idee heen ontstaat een groep van Padmakers die het bottom-up vertalen naar een concrete vorm. In dit hele proces gaan we graag spelenderwijs buiten hokjes, bubbels en kaders om, om te kijken waar we uitkomen als we van de gebaande paden afwijken en de natuurlijke stroom volgen. Omdat we denken dat deze aftakkingen nodig zijn om tot andere inzichten en oplossingen te komen voor een wereld in snelle transitie. 

 

Onze missie is om lange termijn geluk, autonomie en liefdevolle connectie de wereld in te delen en een stromende beweging te veroorzaken van deelbare liefde en geluk. 

  • Omdat wij denken dat de wereld (van educatie) wel wat liefde en geluk kan gebruiken.

  • Omdat deze universele menselijke waarden ons aan elkaar verbindt, ongeacht afkomst en cultuur.

  • Omdat we onze autonome scheppingskracht ten positieve kunnen aanwenden om hoopvolle vergezichten te creëren voor jonge en toekomstige generaties. Vanuit de kracht van communities en concrete pilots, waarin we meteen aan de slag gaan en het hele proces deelbaar maken.

  • Omdat liefde en geluk exponentieel groeit als je het deelt.

Wil je je aansluiten of is je interesse gewekt?

Kom langs voor koffie/thee in Amsterdam-Noord. 

Eerdere projecten

Padmakers methodiek

1

Dromen vangen

Wat is de wens van jouw organisatie? Welke vraagstuk verdient een oplossing? Is er een probleem dat opgelost moet worden of een droom of wens om nog beter aan te sluiten bij de leerervaringen van de doelgroep? En niet te vergeten: Wat vindt de doelgroep hier eigenlijk zelf van? 

2

Roadmapping

In deze fase brengen we het onderliggende probleem in kaart. Waarom komt iets (nog) niet in beweging? En dan komen we uit bij een stevige visie met een actieplan. Hierbij komen we tot een oplossing waar we in geloven en enthousiast van worden. We brengen vormen, mensen en middelen in kaart die hiervoor nodig zijn.

3

Testfase en realisatie

Dit is de fase waarin we daadwerkelijk aan de slag gaan met het Padmakers team. Afhankelijk van de vraag breiden we dit team uit met specialisten. Tijdens het proces testen we de stappen bij de doelgroep waarvoor we het ontwikkelen. Ook na de realisatie is er een testfase waarin we aanpassingen maken. 

Wie zijn wij?

We zijn een collectief van padmakers-in-wording, met een flexibele pool aan freelancers waarmee we werken. Op dit moment zijn we ons team aan het uitbreiden. Voel je een JA! neem dan contact met ons op.

We hebben een breed netwerk binnen audiovisueel design, kunst&cultuur en de welzijnssector.

bottom of page