top of page


Product ontwikkeling

Padmakers logo_rood.png

Wij helpen organisaties om hun doelgroepen op een boeiende en toegankelijke manier te bereiken, bottom-up te betrekken en te onderwijzen. 

Dat doen wij door het creëren van verbindende hybride leerervaringen, die we samen met de doelgroep ontwikkelen. Denk aan interactieve lespakketten, e-learnings, videolessen, games, interactieve audiotours en leerplatforms, in combinatie met offline interacties en experimenten. 

Padmakers bestaat uit een groeiend collectief van freelance social designers, audiovisuele vormgevers en experts die we op maat inschakelen, afhankelijk van het vraagstuk van de organisatie waarmee we werken.

Waar kunnen we jou mee helpen?

Eerdere projecten

Padmakers methodiek

1

Dromen vangen

Wat is de wens van jouw organisatie? Welke vraagstuk verdient een oplossing? Is er een probleem dat opgelost moet worden of een droom of wens om nog beter aan te sluiten bij de leerervaringen van de doelgroep? En niet te vergeten: Wat vindt de doelgroep hier eigenlijk zelf van? 

2

Roadmapping

In deze fase brengen we het onderliggende probleem in kaart. Waarom komt iets (nog) niet in beweging? En dan komen we uit bij een stevige visie met een actieplan. Hierbij komen we tot een oplossing waar we in geloven en enthousiast van worden. We brengen vormen, mensen en middelen in kaart die hiervoor nodig zijn.

3

Testfase en realisatie

Dit is de fase waarin we daadwerkelijk aan de slag gaan met het Padmakers team. Afhankelijk van de vraag breiden we dit team uit met specialisten. Tijdens het proces testen we de stappen bij de doelgroep waarvoor we het ontwikkelen. Ook na de realisatie is er een testfase waarin we aanpassingen maken. 

Wie zijn wij?

We zijn een collectief van padmakers-in-wording, met een flexibele pool aan freelancers waarmee we werken. Op dit moment zijn we ons team aan het uitbreiden. Voel je een JA! neem dan contact met ons op.

We hebben een breed netwerk binnen audiovisueel design, kunst&cultuur en de welzijnssector.

bottom of page